Welkom!

Welkom op het Eindspel forum waar overleven in je eigen omgeving centraal staat.
Plaats reactie
Rodin
Site Admin
Berichten: 6870
Lid geworden op: 10-01-2011 19:52

Welkom!

Bericht door Rodin » 07-06-2017 19:09

Beste bezoeker,

Dank voor je komst op Eindspel, het forum waar geen preppersonderwerp onbespreekbaar is. Bij ons mag je overal over praten en discussiëren, ook over onderwerpen die op de meeste forums gelijk een ban tot gevolg hebben.

Echter, ook op dit forum zijn - zoals op de meeste fora - enkele regels van kracht. De eerste en belangrijkste regel is die van jouw gezonde verstand. Ken (en neem) je eigen verantwoordelijkheid. Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden. We zijn allemaal volwassenen onder elkaar, dus wees je eigen moderator. Mochten er onoplosbare problemen zijn, overleg dan met een beheerder die vervolgens als bemiddelaar kan optreden. En bannen? In de ruim zes jaar dat we bestaan is er ooit 1 iemand geband voor blijvend ruziezoeken (en die @#$%$^&* had het meer dan verdiend :twisted:).

De tweede regel is dat er eigenlijk geen regels zijn. Wil je over religie praten? Ga je gang. Wapens en zelfverdediging? Geen probleem. Copyright? Zet de bron erbij en je hoort niemand klagen. Al dan niet illegale downloads? Eigen verantwoordelijkheid. En ga zo maar door. Natuurlijk zijn er grenzen (zoals kinderporno), maar je voelt zelf ook wel aan wanneer iets niets met preppen te maken heeft.

Kortom, op Eindspel heerst vrijheid/blijheid en dat zijn anno 2017 zaken die het meer dan waard zijn om voor te vechten en te preppen. Veel plezier op één van de eerste preppersfora in Nederland. Registreer je, geniet van de vele onderwerpen en laat je stem horen.

Rodin & Partizan :wink:
'Opinions are like assholes. Everybody has one.'
::clint::
Clint Eastwood, fastest philosopher in the West.

Plaats reactie